sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Köyhän Kansan Porter ja panimolle logo

Beer Mix -uutteesta valmistettu porter on nyt saanut nimen ja etiketin. Tämä pari euroa kustantanut halpisolut on nimeltään Köyhän Kansan Porter.

Tällä kertaa en enää käyttänyt etikettien suunnittelussa valmista etikettipohjaa, vaan tämä etiketti on syntynyt turkulais-helsinkiläisen yhteistyön tuloksena. Graafisesta toteutuksesta vastasi eräs blogini lukija, helsinkiläinen mysteerigraafikko Olavi, joka harrastaa itsekin kotioluen valmistusta. Hän on suunnitellut etikettejä aiemminkin ja halusi olla mukana suunnittelemassa etikettiä olueeni. Hän jopa suunnitteli panimolleni logon, joka otettiin myös heti käyttöön.

Itselleni tämä järjestely sopii paremmin kuin hyvin. Olen käyttänyt valmiita etikettipohjia niiden helppouden vuoksi, mutta nyt saatiin persoonallisempi etiketti koristamaan pullon kylkeä.

Ja olihan meillä hauskaa tätä etikettiä suunnitellessa. Esitin itse aluksi joitain toiveita etiketin toteutusta varten ja lopusta vastasi salaperäinen mysteerigraafikko. Kaikki on käytännössä hänen käsialaansa. Melko nopeasti meillä löytyi yhteinen sävel ja tämä huumorin sävyttämä etiketti oli valmis. Suurkiitokset mysteerigraafikko Olaville etiketistä ja logosta! Tässä avattiin samalla uusi sivu koko kotiolutharrastuksessa ja olen siitä tietysti innoissani. Yhteistyö tulee toivon mukaan jatkumaan tulevissa oluissa!
Täytyy palata myöhemmin vielä asiaan maistelujen merkeissä. Toistaiseksi olen kirjannut blogiin pullotuksen jälkeen vain tämän oluen ensimaiston. Nyt porterin pullotuksesta on kulunut viisi viikkoa. Sen voin jo sanoa että maku on parantunut kypsymisen aikana.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...