lauantai 6. helmikuuta 2016

Valtakunnallinen kotiolutkilpailu 2016




Kaikille kotipanijoille tiedoksi, että nyt on oiva tilaisuus kilpailla oman oluen paremmuudesta muiden kotioluita vastaan, sekä saada palautetta omasta oluesta. Tämän mahdollistaa Valtakunnallinen kotiolutkilpailu, joka järjestetään vuosittain Perinteisen Oluen Seuran toimesta. Jos mielii mukaan kilpailemaan ja kuulemaan tuomiota omista oluista, niin aikaa on vielä rutkasti ennen kuin oluiden pitää olla toimitettuna perille.

  • Kaikki kotiolutharrastajat voivat osallistua, ei osallistumismaksua
  • Oluen valmistustapaa ei ole rajattu, voi käyttää esim. uutteita valmistuksessa
  • Ilmoittautuminen 15.4. mennessä, oluen toimitus 30.4. mennessä (5 pulloa per kilpailuolut)
  • Voi osallistua useamman oluen voimin, sarjat on jaoteltu oluttyylin mukaan

Kilpailun säännöt ja muut tiedot voi kokonaisuudessaan käydä lukaisemassa täältä:

Säännöt

Tänä vuonna aion ensimmäistä kertaa osallistua Valtakunnalliseen kotiolutkilpailuun ja toivottavasti monella muullakin on samanlaisia aatoksia. Kotiolutharrastus suomalaisissa kodeissa on olutbuumin myötä viimeisten vuosien aikana yleistynyt, joten päätin mainostaa tätä kilpailua, jotta saataisiin mahdollisimman moni lähettämään omia oluita kilpailuun.

Palkitsevimpia juttuja kotioluen panemisessa on oman oluen tarjoaminen muille sekä palautteen kuuleminen. Vaikka itse tietäisikin oluen olevan hyvää, niin kyllä muiden ihmisten kehut omasta oluesta lämmittävät mieltä. Valtakunnallisen kotiolutkilpailun tuomaristo koostuu olutalan osaajista, joten siksi onkin mielenkiintoista kuulla mitä sanottavaa heillä on omasta tekeleestä.

Jotta kukaan ei saisi vihiä valmistamastani oluesta, se pidettäköön salaisuutena siihen saakka kunnes kilpailu on käyty ja tulokset saatu. Tulen tässä blogissa kuitenkin kirjoittamaan kilpailuun osallistumisen vaiheista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...