Sivut
(Siirrä kohteeseen…)
Etusivu
Esittely
Omat oluet
Olutarvostelut
▼
torstai 17. helmikuuta 2022
Olympiahuumaa: 1936 Nevö Foget
›
Ensimmäinen Grainfatherilla valmistamani olut on kypsynyt pulloissa muutamia viikkoja. Nyt on sopiva aika julkaista oluen nimi ja etiketti. ...
tiistai 25. tammikuuta 2022
Ensimmäinen oluenvalmistus Grainfatherilla
›
Vihdoin on aika mennä itse asiaan. Olen malttamattomana odottanut tätä hetkeä, että pääsen testaamaan Grainfatheria tositoimissa. Kyseessä o...
keskiviikko 12. tammikuuta 2022
Grainfatherin käyttöönotto ja ensivaikutelmat
›
Grainfatherin saavuttua taloon, olen koittanut perehtyä mahdollisimman hyvin kaikkiin siihen liittyviin asioihin. Uusi mäskäyslaite tuo luon...
1 kommentti:
keskiviikko 5. tammikuuta 2022
Back in business!
›
Hei vaan pitkästä aikaa. Pari vuotta on vierähtänyt, enkä ole pannut olutta sinä aikana. Pääsyynä on ehkä ollut se, että olin päässyt omilla...
2 kommenttia:
perjantai 8. toukokuuta 2020
Makutestissä Chimay Blue vuodelta 2014
›
Jos oluen paneminen on malttia vaativaa puuhaa, niin sitä on myöskin oluen kellarointi. Valtaosa oluesta on syytä juoda mahdollisimman tuore...
9 kommenttia:
lauantai 2. toukokuuta 2020
Keväinen Panimosima 5,0%
›
Blogi on viettänyt hiljaiseloa tässä jo hyvän tovin, mutta onneksi lukijoita vielä löytyy. Nythän tämän koronaepidemian myötä kotiolutharras...
maanantai 22. heinäkuuta 2019
Centennial Blonde Ale #20
›
Halusin tehdä vaihteeksi kevyen kesäoluen, joka olisi tarpeeksi helposti lähestyttävä sellaisille ihmisille, jotka eivät oluista tai erikois...
›
Etusivu
Näytä internetversio